Patton Terrier (Boston Terrier & Patterdale Terrier Mix)

Välj Namnet På Husdjuret

Höjd: 13-18 tum
Vikt: 20-25 pund
Livslängd: 12-15 år
Färger: Brindle, svart, brun
Lämplig för: Barnfamiljer, singlar, vakthund
Temperament: Energisk, kärleksfull, gladPattonterriern är en blandrasvalp. De är en korsning mellan Boston terrier och denPatterdale Terrier. Vissa människor tänker på dessa som mindre labrador retrievers eftersom de är mindre, men deras hjärtan är lika stora. De vill älska och skydda dig, vilket gör dem till utmärkta vakthundar.

Dessa små hundar är energiska och glada. De behöver mycket personlig tid med familjen och är ganska nöjda med att följa dig hela dagen om det är vad som krävs för att umgås med dig. De är medel- till högenergihundar. Den egenskapen kan göra att de inte är väl lämpade för lägenhetsbor som inte kan ge dem tillräcklig motion.

Avdelare 1Patton Terrier-valpar — innan du köper

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Paulina Szczepanska (@ pincia86)Energi Träningsförmåga Hälsa Livslängd Sällskaplighet

Vad är priset på Patton Terrier-valpar?

Den genomsnittliga kostnaden för Patton Terrier-valpar är 0. De kan variera något från det, beroende på deras föräldrars stamtavla och uppfödarens rykte. Men eftersom de är en blandras kommer de alltid att vara billigare än en registrerad renras.

Dessa valpar är inte otroligt vanliga, så det är inte så troligt att du kommer att hitta en på ett härbärge. Det är dock alltid värt att ta en titt. Inte bara är hundar billigare från ett skydd, men det låter dig också älska en hund som behöver ett hem.

Om du bestämmer dig för att gå med en uppfödare är det bäst att leta efter någon med ett gott rykte. Utöver det, när du börjar ditt företag med dem, se till deras kvalitet själv. Be dem om verifiering av föräldrarna till din valp. Se till att du ser hundarna själva och deras papper.

För att verifiera att de behandlar sina hundar väl, be att få se sig omkring i området där de avlar och föder upp dem. Varje kvalitetsuppfödare bör vara villig att visa dig runt och förse dig med alla uppgifter eller information du behöver. Om de inte är det, borde det lyfta röda flaggor.

Avdelare 83 föga kända fakta om Patton Terrier

1.Pattonterriern kan vara svår att hitta på grund av Patterdaleterrierns svårfångade.

En av föräldrarna till Patton Terrier är Patterdale Terrier. De fördes till USA 1978. Trots det kommer dessa bedårande terrier från England och har aldrig vunnit mycket popularitet utanför landet. Det gör det svårt att spåra dem om du inte bor i Storbritannien.

Den nuvarande uppfattningen är att hundarna ursprungligen föddes upp i den lilla byn Patterdale i Lake District i Yorkshire. Född för att vara en kaninjägare, dessa små hundar utmärker sig också på rävjakt och andra små byten. De i Amerika har sagts jaga allt som har päls.

Dessa små valpar kan förvirra vissa människor med sitt utseende. De är vanligtvis bruna eller svarta med snygg, kort päls. De har öron som faller från toppen av deras huvuden och skarpa, pigga ansikten. Sammantaget ser de ut som en labrador i valpform.

två.Bostonterriern är känd som American Gentleman.

Bostonterriern har mer historia och är mer populär än Patterdaleterriern. De är välkända för sina korta rockar i svart och vitt. Det får dem att se ut som om de hade en kostym på sig, och deras snygga personlighet hjälper bara till att förstärka utseendet.

Bostonterriern fick sitt namn från den plats där de huvudsakligen föddes upp: Boston, Massachusetts, i USA. Många hängivna till rasen tror att den första i sitt slag föddes under slutet av 1800-talet, även om det inte är säkert.

Under slutet av 1800-talet kallades hunden Boston Bull Terrier, och det var under denna tid som American Bull Terrier Club grundades. Sedan, när American Kennel Club erkände rasen 1893, förkortades namnet till Boston Terrier.

De har ett intressant förflutet. Även om de var små med stora, upprättstående öron och en dockad svans, föddes dessa hundar ursprungligen upp för att slåss. De har modiga personligheter som gör dem redo att ta sig an nästan vad som helst. Många människor i slutet av 1800-talet och början av 1900-talet använde dem som raster. Det var innan de blev överklassens hund och fick ett rykte som passade en gentleman bättre.

Även om de kallas Boston Terrier, anses de inte vara en terrier av AKC.

3.Dessa valpar kan vara små, men de är orädda jägare i hjärtat.

Pattonterriern ärver självförtroende och mod från sina föräldrar. Med kombinationen av en orädd jägare och tapperheten hos en hård fighter, har Patton Terrier inga betänkligheter.

Dessa hundar kommer att jaga vad som helst, lugnt stå upp mot djur som är dubbelt så stora och mer. Dessa egenskaper gör dem till utmärkta vakthundar. Även om de inte verkar så skrämmande, gör de sitt jobb bra med rätt utbildning.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg som delas av Wild Things Antiques (@wildthingsantiques)

Avdelare 2

Temperament & Intelligens av Patton Terrier

Patton Terrier kan ha en rad dominerande temperament. Sammantaget är de kärleksfulla, lojala och modiga. Men beroende på vilken förälder de föredrar och varje hunds sätt att uttrycka sin personlighet, kan det variera mer än i vissa raser.

Dessa hundar kan älska att vara runt människor och besluta sig för att följa dig överallt. De är vanligtvis sociala djur som föredrar att ha någon eller något att umgås med ofta. På baksidan kan de också vara ganska oberoende. De kan uttrycka detta genom envishet och att vara uppsåtlig eller distanserad.

Pattonterriern ärver intelligens från båda sina föräldrar. Det betyder att de jobbar hårt för att komma på hur de ska få det de vill ha. De kan också vara ganska känsliga för mänskliga känslor.

Är dessa hundar bra för familjer?

Dessa hundar är ett utmärkt val för familjer. De har ganska mycket energi och är i allmänhet ganska avslappnade. De tycker om att umgås med barn, så länge alla vet hur man beter sig runt varandra.

Även om Pattonterrier har mer tålamod med små barn än vissa andra raser, bör du fortfarande hålla ett öga på deras interaktioner. Både barnen och valpen kommer att behöva vägledning om det bästa sättet att behandla den andra.

Går den här rasen överens med andra husdjur?

Patton Terrier är ganska vänlig. De tycker om att umgås med människor och trivs vanligtvis bra med andra hundar. Socialisera dem från tidig ålder, och du är nästan garanterad att ha en valp som beter sig korrekt runt hörntänder.

Husdjur som inte är hundar kan utgöra ett större problem. Ta mer tid och omsorg när du presenterar dem för varandra. Patton Terriers har en hög bytesdrift och kan snabbt missa en situation som de inte känner till och orsaka förödelse.

Avdelare 4Saker att veta när du äger en Patton Terrier

Mat & Diet Krav

Pattonterrier är mindre hundar som bara behöver måttliga mängder motion varje dag. Deras aptit återspeglar detta. Du ska bara behöva mata dem mellan 1-2 koppar mat dagligen.

Tänk på att Boston Terrier-föräldern är brachycephalic, vilket betyder att de har en kortare nos. Om din Patton Terrier ärver denna fysiska egenskap måste du leta efter mat som är lättare för dem att äta. Hitta torrfoder med mindre foderbitar. Detta gör det lättare för dem att få det i munnen och svälja.

Prova: 8 bästa hundfoder för Bostonterrier 2020 – recensioner och toppval

Träning

Att få ut dessa hundar för tillräckligt med motion är avgörande för deras livslånga hälsa. De är en medel- till högenergivalp. Men om de lämnas inomhus under långa perioder, tenderar de att bli slöa. De vill inte gå ut lika mycket och föredrar att vara inaktiva.

Även om dessa hundar kan vara envisa, låt det inte bli en ursäkt. De behöver mycket motion, oavsett om de verkar vilja det eller inte. De är vanligtvis spel för att utforska och gillar att ha nya platser att äventyra. Ta med dem på flera promenader om dagen eller ta med dem till hundparken.

I genomsnitt bör de få cirka 45 minuters aktivitet varje dag. Om du föredrar att gå med dem, sikta sedan på cirka 7 mil under varje vecka.

Träning

Patton Terriers har en ingrodd önskan att tillfredsställa de människor de älskar. På träningspass kan de vara ganska envisa. Men använd deras behov av att behaga och belöna dem med massor av positiva bekräftelser under sessionen. Att göra det säger dem att de gör ett bra jobb och gör dig lycklig.

Använd inte negativ förstärkning med dessa valpar. De svarar inte bra, och deras oberoende kommer bara att uppmuntras med denna träningsmetod. Om de inte svarar bra på din träning, överväg lydnadsklasser.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Cheeto & Cooper (@cheeto_cooper_)

Grooming ✂️

Att trimma Patton Terrier kräver inte mycket underhåll. De kan ha två typer av pälsar, men båda är mycket hanterbara. Deras päls kan vara släta eller trasiga. En slät päls är full av päls som är grov och bildar en tät beläggning. Trasiga pälsar har skyddshår på ett sätt som den släta pälsen inte har. Dessa skyddar de mjukare, kortare undertill och skapar ett trådigt övre lager.

Pälsens struktur och färg beror på vilken förälder din valp föredrar mest. Oavsett vilket bör det räcka mer än nog att borsta dem en eller två gånger i veckan för att hålla nere avfallet. Använd en stiftborste eller en stålborste för att få jobbet gjort effektivt.

Utöver att borsta dem, klipp naglarna varannan vecka. Beroende på vilken typ av aktivitet de gör, kan de bli slitna naturligt. Kontrollera om deras öron har samlats upp och torka av dem försiktigt för att bli av med fukt och förhindra infektioner. Borsta tänderna dagligen eller åtminstone flera gånger i veckan.

Hälsa och villkor

Sammantaget är dessa hundar en frisk ras. Om de föredrar utseendet på Bostonterriern kan de kämpa med andningsproblem. Men med den längre nosen av Patterdale Terrier kan de mer effektivt undvika dessa problem.

Mindre förhållanden

  • Dövhet
  • Allergier
Allvarliga förhållanden
  • Patellaluxation
  • Hjärtblåsljud
  • Körsbärsöga
  • Grå starr
  • Konjunktivit

Avdelare 5Man vs. Kvinna

Det finns ännu inte några igenkännbara skillnader i de fysiska egenskaperna eller personligheten mellan hanar och honor i denna ras.

Avdelare 3Slutgiltiga tankar

TILL liten, pigg hund som är orädd , med massor av tolerans att starta upp, är nästan mer än vad man kan begära av ett familjedjur. Patton Terrier kombinerar många av de mest uppskattade egenskaperna hos hundar i ett bedårande paket.

Om du letar efter ett familjedjur med tillräckligt med energi för att klara dina barns aktiviteter och har tillräckligt med kärlek att gå runt, överväg Patton Terrier.

För hundar som gynnar den brachycephalic föräldern, övervaka dem noggrant under ansträngande aktiviteter och särskilt när de åldras. Du vill hålla dem glada och friska så länge du kan.


Utvald bildkredit: Vänster: Lopolo, Shutterstock; SteUK, Shutterstock

Innehåll