Siamesiska kattungar till salu i Georgia: Uppfödarlista 2022

Välj Namnet På Husdjuretsiames kattunge i filtenPå Makeupexp förespråkar vi att adoptera före shopping, men vi förstår att det finns många anledningar till att söka en uppfödare, så vi uppmuntrar att det görs på rätt sätt. Vi har placerat de högst rekommenderade uppfödarna här för dig att komma i kontakt med och ställa alla de rätta frågorna. Vi har inte personligen undersökt varje uppfödare själva. Läs mer om vår position och de frågor du bör ställa innan du väljer uppfödare här.

Siamesiskakatter är vackra, intelligenta, sociala katter som bildar starka band med sina ägare. Men att hitta en siames kattunge kanske inte är så lätt, beroende på var du bor. Om du bor i delstaten Georgia måste du gräva djupare och resa för att adoptera din siamesiska kattunge - det finns bara en uppfödare i staten.

Om du är inställd på att använda en uppfödare för att hitta din kattkamrat kan du hitta en i ett närliggande tillstånd, eller så kan du prova skydd eller räddningar. Du vet aldrig om en siames kattunge kommer att behöva ett evigt hem från någon av dessa organisationer.

hepper enkelkatttassavdelareSiamese kattungeuppfödare i Georgia

1.Kittentanz

kittentanz

  • Jasper, GA

Detta katteri specialiserat på Applehead och Tonkinese Siamese kattungar. De är registrerade hos Kattälskarens förening (CFA) och Georgia Department of Agriculture som licensierad djurhandlare. Denna uppfödare har över 30 års erfarenhet av att föda upp och sälja Siamese kattungar. Alla kattungar är vaccinerade vid 13 och 16 veckor för valpsjuka, FeLV , och avmaskas. Alla kattungar kommer med garanterad hälsotillstånd och är steriliserade/kastrerade. Deras avelskatter har testats negativa för FeLV, IVF , och är vaccinerade mot rabies, valpsjuka och coronavirus. Detta katteri är artigt, snabbt med svar och levererade en perfekt kattunge. De skickar även nationellt och internationellt.


Siamesiska kattungeuppfödare i grannstaterna

1.Gotier siames

siames gotier

  • Med. Lauderdale, FL

Detta CFA-registrerade katteri ligger i södra Florida, så det kommer att vara en bit att resa. De har dock siamesiska kattungar med sälar och lodjur, tillsammans med många andra typer . Kattungar går hem mellan 14 och 16 veckor och de kommer att ha alla vacciner och ett hälsointyg. En deposition på 50 % krävs när en kattunge hittats åt dig innan du tar hem den och lägger till den i din familj.


två.Katsmith

  • Orlando, FL

Detta katteri är CFA-registrerad och specialiserad på choklad och lynx point Siamese kattungar. Kattungarna kommer att ha alla vacciner, inklusive rabies, och kommer med ett certifierat hälsointyg och registreringspapper. Pensionerade siameser finns ibland också. Kattungar går hem mellan 16 veckor och 4 månader. Du kommer att behöva resa till katteriet eftersom de inte transporterar.


3.Suyaki Siamese kattungar

  • Miami, FL

Medan detta CFA-registrerade katteri ligger i Miami, de skickar rikstäckande mot en extra kostnad, så detta kan vara ett alternativ. Om du är intresserad av rasen rekommenderas detta katteri starkt. De föder upp renrasiga kattungar och är specialiserade på seal point, chocolate point, lilac point och blue point. Alla kattungar kommer att ha vaccinationer och hälsogaranti.


Fyra.Meow Time Cattery

Meow Time Cattery

  • North Port, FL

Denna uppfödare har avlat sedan år 2000 och är CFA-registrerad. Kattungar finns tillgängliga vid 8 till 10 veckor och är garanterat fria från FeLV och FIV. De kräver en icke-återbetalningsbar deposition på 200 $, och de garanterar att alla kattungar är fria från inre och yttre parasiter. Kattungar får två uppsättningar vacciner, förebyggande medel och avmaskas. Kunder rekommenderar definitivt meow time cattery till alla. De har blå spets, förseglingsspets och traditionella Applehead siameser och kattungar. Du måste resa till detta katteri för att hämta din kattunge.


5.Carolina Blues Cattery

Carolina Blue Cattery

  • Charlotte, NC

Beläget i Charlotte, North Carolina, detta katteri specialiserat på seal point-kattungar och kommer med 1 års garanti mot medfödda defekter. Kattungarna är fria från FeLV och FIV, avmaskas och föds upp i kärleksfulla hem utan burar. Detta katteri utsågs till 2013 Cattery of Supreme Excellence av Traditional Cat All Breed, Inc. (TCA).


Georgia Cat Rescues

1.Rädda katter

Rescue Cats Inc

  • Fayetteville, GA

Rädda katter är en statligt licensierad, ideell organisation dedikerad till att hitta katter i behov av eviga hem. Alla kattungar och katter är steriliserade/kastrerade, vaccinerade, testade för FeLV och FIV, avmaskade och mikrochippade. Du vet aldrig om en siamesisk kattunge kommer att finnas tillgänglig, så det är ett bra ställe att kolla.


två.Georgia Siamese Rescue

Georgia Siamese Rescue

  • Georgien

Denna räddning är ett bra ställe att leta efter en renrasig eller blandad siameskatt eller kattunge. Om du ser en du gillar klickar du helt enkelt på länken så får du plats, ålder, kön och hälsa för katten eller kattungen.


3.Cat Rangers

  • Buford, GA

Denna ideella organisation är en burfri anläggning. Alla kattungar bor i fosterhem innan de adopteras i anpassningsförmåga. Dessa katter och kattungar har kommit från svåra situationer, och räddningen är tillägnad att umgås med dem så att de kan hitta dem för evigt hem. Du kan hitta blandade siameser eller kattungar som behöver ett evigt hem på denna anläggning.


Fyra.Atlanta Persian and Siamese Rescue, INC.

animalshelter.org logotyp

  • Powder Springs, GA

Du kan hitta en siamesisk katt eller kattunge genom denna ideella organisation . Alla katter och kattungar ges massor av kärlek, veterinärvård och njuter av en bekväm miljö medan de väntar på eviga hem. De är specialiserade på att rädda siameser, perser och himalaya. Alla katter och kattungar får vaccin genom en veterinär.


Utvald bildkredit: Kristin Brown, Unsplash

Innehåll