Furbo vs. Petcube Bites 2: Pet Camera Comparison

Välj Namnet På HusdjuretFramväxten av husdjurskameror har nu gett den genomsnittliga husdjursägaren möjligheten att checka in på sina husdjur hela dagen – och till och med slänga dem några godingar medan de håller på. Men det finns nu många olika kameror tillgängliga, så det kan vara svårt att välja den bästa.Både Listig och Petcube Bites 2 är populära husdjurskameror. Petcube är lite dyrare, men den erbjuder många fler funktioner. Furbo är ett gediget budgetalternativ. Vilken du väljer beror på din budget och vilka funktioner du letar efter.I den här artikeln tar vi en djupgående titt på bådahusdjurskameror.avdelare 9

Furbo vs Petcube i ett ögonkast

furbo-vs-petcube-bites-2-sida-vid-sidaListig
 • Designad främst för hundar
 • Endast bordsplacering
 • Tillverkad av plast
 • 4 GHz Wi-Fi krävs
 • 86x4,72
 • Nattseende
 • En mikrofon och en högtalare
 • Behandla dispenser
 • 5 pund godiskapacitet
Petcube Bites 2
 • Designad för katter och hundar
 • Bordsskiva och väggmonterbar
 • Tillverkad av plast och aluminium
 • 4 eller 5,0 GHz Wi-Fi krävs
 • 58 x 5,7 x 2,88
 • Nattseende
 • Fyra mikrofoner och en högtalarbar
 • Behandla dispenser
 • 5 pund godiskapacitet

Avdelare 4

Översikt över Furbo

DeListigär en interaktiv hundkamera som låter dig interagera med din hund och slänga godsaker medan du är borta. Den har en 160º vy av rummet framför sig och låter dig livestreama vad som händer när som helst. Du kan även zooma om det behövs.

Du kan förinspela vår röst när du serverar en goding. Detta gör att du kan spela din röst för din hund utan att du behöver prata i realtid. Du kan ändra ljudnivån för meddelandet beroende på ditt huss storlek – du behöver inte väcka grannarna.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Lana (@ranataro_gram)

Furbo Alert System

Furbo kommer med ett varningssystem som automatiskt registrerar händelser som den tror att du kanske vill se. Det finns flera typer av varningar. En låter dig veta när din hund är aktiv. En annan varnar dig när en person kommer in i rummet, vilket är användbart om du har en hundvakt eller djurvakt. Det finns också en skällande varning, så att du vet när din hund skäller.

Skallvarningarna är helt justerbara, så att du kan ändra volymen som din hund måste komma till innan den skickar en varning till dig.

Kom ihåg att du behöver en prenumeration för att få tillgång till några av dessa varningar.

Furbo-abonnemang

Få tillgång till Allt av funktionerna behöver du ett abonnemang. Lyckligtvis är detta ganska billigt. Det handlar om endast ,99 per månad eller per år. Denna kostnad är främst för att täcka molnlagringen för dina dagliga hunddagboksvideor. Det här är 90-minuters time-lapse-videor som låter dig se vad ditt husdjur sysslar med under dagen. De ingår endast i prenumerationen.

När du först köper din Furbo får du en 30-dagars gratis provperiod för prenumerationen.

Fördelar
 • Billigare än konkurrerande märken
 • Specialvarning för mänsklig upptäckt
Nackdelar
 • Många funktioner kräver ett abonnemang
 • Några funktioner kräver Alexa

Avdelare 2

Översikt över Petcube Bites 2

På ytan ärPetcube Bites 2kan verka lite lik Furbo. Det är dock något annorlunda och kommer med unika funktioner.

Precis som Furbo låter den dig ansluta på distans genom 2-vägskommunikation och godsaker. Denna husdjurskamera är designad för att fungera med både katter och hundar. Den ger en 160º vy av rummet och låter dig zooma vid behov. Den har även mörkerseende. Godisbehållaren är stor. Du kan välja när du ska släppa varje godis, eller så kan du ställa in maskinen enligt ett schema.

Denna enhet kan antingen ställas på ett bord eller monteras på en vägg. Detta kan förhindra att särskilt oseriösa husdjur bryter den.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg som delas av Bread Loaf the Corgi (Loafie) (@breadloafcorgi)

Petcube Bites 2 Alerts

Den här enheten kan skicka olika varningar beroende på vad AI:n upptäcker i sitt visningsområde. Till exempel kan den känna igen både skällande och jamningar och kommer att meddela dig. Det kan också se skillnaden mellan husdjur och människor för att låta dig veta när det finns en person i ditt hem. Detta är naturligtvis användbart för farliga situationer, men det kan också vara till hjälp för de som har hundpromenader och djurvakter.

Petcube Bites 2 Alexa Capabilities

Du kan också använda den här enheten som en Alexa-produkt. Den har över 80 000 färdigheter som den kan utföra, som att spela musik eller beställa godsaker. Om du redan har Alexa i hela ditt hem kan detta vara ett stort plus. Allt du behöver göra är att aktivera denna kompatibilitet via telefonappen.

Fördelar
 • Kan monteras på väggen
 • Kompatibel med Alexa
 • Tusentals färdigheter att använda
 • Användbara mekanismer för spridning av godis
Nackdelar
 • Dyrt

Avdelare 8

Jämförelse mellan Petcube & Furbo

Ljud och rörelsevarningar

  Kant: Slips

Båda ger några varningar. De går dock tillväga på ett lite annorlunda sätt. Petcube Bites 2 ger både ljud- och rörelsevarningar utan prenumeration. Furbo ger endast skällarm utan prenumeration.

Om du har ett abonnemang kommer båda enheterna att förse dig med smarta varningar, som talar om för dig när det finns en människa i ditt hem. Furbo går ett steg längre och ger Dog Selfie-varningar med ett abonnemang också.

Behandla Dispersal

  Kant: Petcube

Båda maskinerna delar ut godsaker; det är en av deras viktigaste försäljningsargument. Men Petcube Bites två låter dig schemalägga godsakerna, vilket är utmärkt för upptagna ägare. Den har också en större godingskapacitet och låter dig veta när godsakerna börjar ta slut. Allt detta görs i appen.

Furbo låter dig spela in ett röstmeddelande som ska spelas upp när du skingra godsakerna. Automatisk schemaläggning kan dock endast göras med hjälp av Alexa.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Emily (@leelola)

Prenumerationstjänster

  Kant:Petcube

Om du vill dra nytta av alla funktionerna måste du betala för ett abonnemang hos båda företagen. Furbo har en prenumerationsnivå för ,99 i månaden. Detta ger dig tillgång till smarta varningar, 24 timmars molnlagring och spelar in en höjdpunktsvideo åt dig varje dag.

Petcube tillhandahåller två olika nivåer. Den första kostar bara ,99 i månaden och är jämförbar med Furbos prenumeration. Det ger dig tillgång till smarta varningar, tre dagars videohistorik och smarta filter. Premiumnivån kostar ,99 i månaden. Det ger allt i den tidigare nivån plus 90 dagars videohistorik, obegränsade videonedladdningar och obegränsad kameratäckning. Det är mest användbart för dem med flera kameror.

Alexa-kompatibilitet

  Kant:Petcube

Petcube fungerar också som en Alexa-enhet. Den kan göra allt som alla andra Alexa-enheter kan göra. Men med Furbo behöver du en extra Alexa-enhet för att göra saker som schemaläggning av godisspridning. Detta är en betydande skillnad mellan de två systemen.

Pris

  Kant:Listig

Furbo är betydligt billigare än Petcube. Petcube är en av de dyraste husdjurskamerorna på marknaden för 0. Furbo kostar bara 9.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Roxy The Diva (@roxy_thediva)

Avdelare 3

Vad användarna säger om Furbo & Petcube

Recensionerna för båda produkterna var överväldigande positiva. Men de med Furbo-kameran klagade ofta över bristen på kundservice och appens låga kvalitet. Många rapporterade att de behövde ändra sitt lösenord flera gånger och att kundtjänsten inte svarade snabbt på många av deras frågor.

Videokvaliteten på Furbo är inte den bästa, och många nämnde den i sina mindre än fantastiska recensioner. Mikrofonen är inte heller särskilt hög, så många hävdade att deras hund hade svårt att höra dem.

Folk sa att skällande meddelanden var spot-on. Det verkade varna dem exakt när deras hund skällde, inte när något annat högt pågick. Medan många människor var rädda att den här enhetens motoriserade ljud gör när de skjuter godis skulle skrämma deras hund, rapporterade alla att deras hund i stort sett ignorerade det.

Många människor var också nöjda med deras köp av Petcube. De var relativt förvånade över antalet funktioner som kameran kom med. Många användare rapporterade att det gjorde mycket mer än de förväntade sig från början. Till exempel var många förvånade över att du kunde ändra avståndet som godsakerna flyger ut.

De som hade problem med att ansluta och ställa in Petcube sa att kundtjänsten var snabb och hjälpsam. Många sa att de var kunniga och snabbt hjälpte dem att fixa situationen.

Avdelare 8

Slutsats: Petcube vs Furbo

För dem som inte har en budget är Petcube ett pålitligt alternativ. Den ger massor av funktioner och har en lite billigare prenumerationstjänst. Plus, om du bestämmer dig för att inte använda prenumerationen får du många saker gratis.

Furbo kan vara ett utmärkt val för vissa människor. Den är billigare än Petcube. Den kommer dock med färre funktioner och har en något dyrare prenumerationstjänst. Du får inte heller mycket om du inte prenumererar på extratjänsterna.

I slutändan beror det mest på vilka funktioner du letar efter och vilka du tror att du behöver. Båda kamerorna är relativt lika, men deras olika egenskaper gör dem lämpliga för olika personer.

Innehåll