Siamesiska kattungar till salu i Kalifornien: Breeders List 2022

Välj Namnet På Husdjuretsiames kattunge tittar bortPå Makeupexp förespråkar vi att adoptera före shopping, men vi förstår att det finns många anledningar till att söka en uppfödare, så vi uppmuntrar att det görs på rätt sätt. Vi har lagt de högst rekommenderade uppfödarna här så att du kan komma i kontakt med och ställa alla de rätta frågorna. Vi har inte personligen undersökt varje uppfödare själva. Läs mer om vår position och de frågor du bör ställa innan du väljer uppfödare här.Siamesiska katter är både vackra och distinkta, varför de också är eftertraktade bland kattentusiaster. Förutom att de är underbara är de också tillgivna och utåtriktade, vilket är anledningen till att de är mycket efterfrågade.

Så vem kommer att möta all denna efterfrågan på dessa katter? Om du bor i Kalifornien bör uppfödarna på den här listan vara den första platsen du letar efter, eftersom de alla har rykte om sig att skapa friska, kärleksfulla katter.

hepper enkelkatttassavdelare7 siamesiska kattungar uppfödare i Kalifornien

1.Skattkatter

Skattkatter

  • Citrus Heights, CA

Skattkatter är stolta över att föda upp gammal stil, applehead siames kattungar och deras katter kommer alla från premiumblodslinjer. De är alla noggrant testade innan de säljs, och de måste testa negativt för alla större sjukdomar och genetiska defekter.

Katterna föds upp inomhus, med mycket en-mot-en uppmärksamhet. Uppfödaren tillhandahåller också en lista över alla produkter som de använder när de föder upp katterna, vilket gör det möjligt för deras nya ägare att ge dem kontinuitet efter att ha tagit dem hem. Dessa produkter inkluderar en vitaminkur som säkerställer att ditt nya husdjur är så friskt som möjligt från dag ett.


två.Siamesiska Stillahavskusten

Siamesiska Stillahavskusten

  • Vulkan, CA

Kattarna kl detta katteri anses vara familjemedlemmar, eftersom de har fria händer i ägarens hem. Det hemmet innehåller andra katter och hundar, så ditt nya husdjur kommer att socialiseras ordentligt när de gör resan till ditt hus.

De föder upp alla slags siameser, inklusive tätningspunkt , lila spets , och blå punkt . Deras katter är några av de vackraste som du kan hitta någonstans, men eftersom det här är en så liten operation kan du behöva vänta ett tag innan du kan få tag på en.


3.To-Lyn Cattery

to-lyn katteri

  • Sacramento, CA

Till skillnad från många skrupelfria uppfödare, To-Lyn Cattery bryr sig legitimt om hälsan för alla sina katter, inte bara kattungarna. Det betyder att de inte häckar året runt, så deras drottningar har gott om tid att vila och återhämta sig mellan kullarna. Det betyder också att tillgången på deras vackra flampunkts kattungar är kraftigt begränsad.

Deras kattungar säljs bara för att vara husdjur, så du får inga avelsrättigheter, men de är underbara husdjur. Trots detta är alla deras katter registrerade hos de bästa tjänsterna, och du kan vara säker på att din nya bästa vän har premiumblod som rinner genom deras ådror.


Fyra.Archenland Siamese

bluepoint siames kattunge

Bildkredit: Kitti_Kween, Shutterstock

  • Södra Kalifornien

Archenland Siamese är ett veterinärägt katteri, så du kan vara säker på att din nya katt kommer att få bästa möjliga vård från första stund av sitt liv. De håller medvetet sin bestånd liten, eftersom de inte vill överbelasta sina drottningar, och de inavlar aldrig.

Deras kattungar är lika lämpade att visas eller hållas som husdjur, och de har utmärkta blodslinjer (och papper som bevisar det). De kan spåra sin härstamning tillbaka till det berömda Green Lane Cattery, och de är en av få uppfödare som kan göra ett sådant påstående.


5.Black Thai Cattery

Snowshoe Lynx Point Siamese kattungar

Bildkredit: Brenda Carson, Shutterstock

  • Castro Valley, CA

Black Thai Cattery uppfostrar sina siameser som medlemmar av sin egen familj innan de blir medlemmar av din. Eftersom de bara föder upp en enda kull åt gången, får dessa katter massor av personlig uppmärksamhet. De är uppvuxna bland hundar och barn, så de borde vara bekväma med båda när de går till ditt hus.

Uppfödaren föder bara upp säl- och blåspets-kattungar, och de är villiga att leverera om du bor för långt bort från katteriet. Deras kattungar kommer med stamtavla, helt hustränade och mikrochips, vilket säkerställer att övergången till deras nya hem är så smidig som möjligt.


6.Sarsenstone Cattery

Bildkredit: Kristin Brown, Unsplash

  • Södra Kalifornien

Sarsenstone Cattery är ett veterinärägt katteri, och deras hemsida är ett otroligt arkiv med information om rasen. De anstränger sig mycket för att se till att deras katter blir lika väl omhändertagna hemma hos dig som de gör på katteriet, så förvänta dig ett antal frågor innan du får köpa en av dem.

Deras katter säljs bara som husdjur, även om de kan sälja avelskatter till dem de litar på. Du kunde inte föda upp din nya kattunge även om du ville, eftersom de alla är förändrade innan de lämnar katteriet. Genom att förändra dem så här unga kan katten återhämta sig snabbt, med färre biverkningar.


7.San-Toi siameser och orientaler

San-toi

  • Roseville, CA

San-Toi siames är ett Cat Fanciers’ Association-registrerat katteri med över 50 års erfarenhet, så du kommer säkerligen att dra nytta av all den rasrelaterade kunskapen. De har en lång historia av att föda upp utställningsmästare, så om du planerar att tävla med din nya katt är de ett bra ställe att börja.

När de föder upp sina kattungar strävar de efter att skapa friska, glada katter som är tillgivna och väluppfostrade. De försöker också följa rasstandarden så mycket som möjligt eftersom de är lika hängivna att främja rasen som de är att hitta lämpliga hem för dem.

Relaterad läsning: Hur mycket kostar en siames katt?


Utvald bildkredit: Polly Alexandra, Unsplash

Innehåll