13 Saint Bernard blandraser

Välj Namnet På HusdjuretSaint Bernard är en kärleksfull, mild hund som är känd för sitt tålamod och godhjärtade natur.När du tar en renrasig och korsar den med andra fantastiska hundar, slutar du med hybrider som har kombinationen av föräldrarnas personligheter och egenskaper. Dessa hundar har alla en mängd olika temperament och underbara utseenden och kan sluta som ditt nästa fantastiska husdjur.Utan vidare presenterar vi 15 Sankt Bernard blandraser.

Avdelare 1

Topp 13 Saint Bernard blandrashundar:

1.Saint Berdoodle (Saint Bernard x Poodle)

Heliga Berdoodle

Bildkredit: Kaylee1229, ShutterstockSaint Bernard korsade med Pudel ger oss Heliga Berdoodle , som kombinerar pudelns äventyrliga och energirika natur med den nyfikna och lättsamma St. Bernard. Saint Berdoodle är vänlig, tillgiven och sällskaplig och kommer mycket bra överens med alla och allt den möter. Saint Berdoodle kommer bra överens med barn, men på grund av sin storlek klarar de sig inte bra i lägenheter och små barn bör övervakas. De är lätta att träna och relativt lättskötta.


två.Saint Dane (Saint Bernard x Great Dane)

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Fleur (@fleurs_giant_life)

Du tar en nypa Saint Bernard och lägger till en skvätt grand danois , och du fårSaint Dane, en enorm och tillgiven hund. Även om dessa hundar kan väga upp till 200 pounds och deras massiva storlek kan vara skrämmande, är dessa typiska milda jättar. De är avslappnade, lättsamma och tillgivna hundar som är underbara med barn och kommer överens med andra husdjur. De kommer att behöva ett hus med trädgård och daglig träning och lek utomhus.


3.Labernad (Saint Bernard x Labrador Retriever)

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg som delas av @october_and_her_chi_brothers

De labrador retriever , i kombination med Saint Bernard, ger ossLabernad, en kärleksfull, vänlig och aktiv hund. Som med alla blandraser kommer Labernads aktivitetsnivå att bero på vilken förälder den tar efter de flesta (Labradoren är en mycket mer fysiskt aktiv hund än St. Bernard). Labernad är fantastisk med barn och är mycket vänlig mot främlingar och andra djur. Grooming är måttlig, där det räcker med att borsta varannan dag, och träning kan vara en utmaning eftersom de kan vara envisa.


Fyra.Mini Saint Bernard (Saint Bernard x Cocker Spaniel)

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Elliot W (@ewoo66)

DeCocker Spanieloch St. Bernard ger oss en bedårandeMini Saint Bernard, som kan se ut exakt som en miniatyr Saint Bernard. De är fantastiska familjehundar och kommer väldigt bra överens med barn och andra husdjur, men de är försiktiga med främlingar och kan bli bra vakthundar. De är lätta att träna, men med lite envishet som kastas in i mixen och är hängivna, tillgivna och söta hundar.


5.Border Collie Bernard (Saint Bernard x Border Collie)

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Maria Rita Battaglia (@mariaritabt94)

De Border collie blandat med Saint Bernard ger ossBorder Collie Bernard. Denna hybrid är en mild, intelligent och skyddande hund som skulle passa in i din familj men med noggrann övervakning runt små barn. Border Collie Bernard kan vara försiktig med främlingar tills de har introducerats men kan fortfarande hålla ett vakande öga. Grooming är mer av en utmaning på grund av deras tjocka päls, men överlag är de kärleksfulla och smarta familjehusdjur.


6.Saint Bernewfie (Saint Bernard x Newfoundland)

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Lee Nelson (@nednelsonjr)

När du tar två massiva hundar som Saint Bernard och Newfoundland , får du jättekorsningen, Saint Bernewfie. De är milda och tålmodiga hundar som är fantastiska med barn utan aggressiva tendenser. Saint Bernewfie är energisk men kräver inte mycket motion. Lektid med familjen kommer att räcka, särskilt eftersom de inte gillar att vara ensamma för länge.

  • Du kanske också gillar: Newfoundland vs Saint Bernard: Vad är skillnaderna?

7.Saint Bernese (Saint Bernard x Berner Sennenhund)

Saint Bernese

Bildkredit: Dreadie, Shutterstock

DeBerner Sennenhundoch St. Bernard ger ossSaint Bernese, en annan tålmodig och mild jätte av en hund. De kommer också mycket bra överens med andra husdjur och barn och är lugna, tillgivna och lojala hundar som kan fungera som vakthundar, även om de inte är aggressiva. Sankt Berner kommer inte att klara sig lika bra i en lägenhet på grund av sin storlek, och de mår inte heller bra när de lämnas ensamma under långa perioder.


8.Saint Pyrenees (Saint Bernard x Great Pyrenees)

Saint Pyrenéerna ler

Bildkredit: audreyelizabeth, Shutterstock

DeSaint-Pyrénéesär en korsning mellan St. Bernard och, du gissade rätt, Stora Pyrenéerna . De är ännu en söt och mild jättehybrid som kommer väldigt bra överens med andra djur och barn i alla åldrar. De klarar sig bättre än några av de andra hundarna på den här listan på att lämnas ensamma men föredrar fortfarande att spendera mycket tid med sin familj. Inte heller lämpade för en lägenhet, de gör sig bäst i större utrymmen på grund av sin stora storlek och enstaka klumpighet.


9.Golden Saint (Saint Bernard x Golden Retriever)

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Charlie (@charlieboyfluff)

De Golden Retriever korsad med St Bernard ärGolden Saint, vilket är en annan (du gissade rätt!), tålmodig, lojal och kärleksfull mild jätte. Dessa hundar kommer att klara sig bra med en nybörjare eftersom de är smarta och följaktligen lätta att träna. Kombinera detta med deras lojala och lugna natur och tålamod med barn, de är fantastiska familjehusdjur.


10.Saint Bermastiff (Saint Bernard x Mastiff)

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg som delas av Ethna Abshire Thompson (@elynnthomp)

DeMastiffoch St. Bernard tillsammans kommer att ge dig en enorm hund! DeSaint Bermastiff(eller Saint Mastiff) kan vara benägna att slappa, och du bör se till att denna hybrid får tillräckligt med motion så att den inte blir överviktig. De är bra med barn och är milda, mjuka och tålmodiga hundar.


elva.Saint Shepherd (Saint Bernard x schäfer)

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av TOᑭᔕY (@topsy_turvy_bond_stshepherd)

St. Bernard och Schäfer ger ossSaint Shepherd, en stor, kärleksfull och hängiven familjehund. Deras intelligens och hängivenhet gör dem lätta att träna, och de är utmärkta vakthundar tack vare deras skyddande natur. Saint Shepherd kommer mycket bra överens med barn och andra hundar och är både avslappnad och utåtriktad.


12.Swissy Saint (Saint Bernard x Greater Swiss Mountain Dog)

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg som delas av DEMUS (@saintdemus)

DeStörre schweizisk fjällhundi kombination med St Bernard ger oss Swissy Saint (allvarligt, vem kommer på dessa namn!). Dessa hundar är lätta att träna, tillgivna och milda och har mycket tålamod med barn i alla åldrar. Swissy Saints tenderar att vara tysta, skälla bara när de behöver och är mjuka, godmodiga hundar.


13.Saint Weiler (Saint Bernard x Rottweiler)

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg som delas av AllMyChildrenHavePaws (@allmychildrenhavepaws)

När du tar en rottweiler och kombinera den med en St. Bernard får du enSaint Weiler. Denna hybrid klarar sig bra med barn och andra djur om den är ordentligt tränad och socialiserad under valparna. De mår inte bra när de lämnas ensamma för länge och är intelligenta, skyddande och kärleksfulla hundar.


Avdelare 4

Slutsats

Den milda och söta naturen hos Saint Bernard säkerställer en kärleksfull och tålmodig hybridhund som skulle vara ett utmärkt komplement till de flesta familjer. Hybridens egenskaper beror på vilken förälder den tar mest efter, men när du lägger till en Saint Bernard i mixen är du nästan garanterad en fantastisk korsningshund.


Utvald bildkredit: Artush, Shutterstock

Innehåll